regals orginals dia de la mare

Regals originals a Canya de Sucre: Samarretes, dessuadores, tasses, tote bags i molt més!

A Canya de Sucre tenim regals originals com samarretes, dessuadores, tasses i tote bags amb dissenys únics en valencià. També podem oersonalitzar els productes segons els teus gustos i necessitats. Descobreix packs de regal personalitzats i el Club de Socis amb descomptes a la teua propera compra.

Productes que oferim a Canya de Sucre

regals originals per homes

Samarretes amb dissenys originals

Descobreix la col·lecció de samarretes amb dissenys únics i originals a Canya de Sucre. Amb frases en valencià i imatges creatives, les samarretes són perfectes per a expressar la teua cultura i personalitat. Troba el teu estil ideal entre les diferents opcions disponibles.

Dessuadores unisex

Les dessuadores unisex de Canya de Sucre ofereixen comoditat i estil en un sol producte. Amb materials de qualitat i un ampli ventall de colors i dissenys, podràs trobar la dessuadora perfecta per als dies més frescos. Expressa el teu amor per la cultura valenciana amb aquestes peces úniques.

tassa

Tasses de ceràmica

Les tasses de ceràmica d'alta qualitat de Canya de Sucre són ideals per a gaudir d'una bona beguda amb un toc d'originalitat. Amb divertits missatges en valencià i dissenys únics, les tasses et transportaran a un ambient acollidor i autèntic. Troba la teua favorita i fes-la part de la teua rutina diària.

Tote bags 

Les tote bags de Canya de Sucre són perfectes per al teu dia a dia. Amb un tamany adequat i un disseny exclusiu, aquestes bosses de mà et permetran transportar les teues pertinences o compres amb estil i comoditat. Escull el teu model preferit i dóna un toc especial als teus looks.

xapes

Accessoris addicionals

A més dels productes principals, Canya de Sucre ofereix una selecció d'accessoris addicionals com xapes i davantals. Completa el teu estil amb aquests detalls únics i porta la teua passió per la cultura valenciana sempre amb tu. Descobreix tots els elements disponibles per personalitzar el teu estil.

Personalització a Canya de Sucre

camisetes personalitzades

Oportunitat de personalitzar els productes

A Canya de Sucre tens l'oportunitat de donar un toc personal als teus regals. Podràs seleccionar els teus dissenys o frases preferides per crear un regal únic i especial per a tu o per a amics i familiars.

Packs de regal i Club de Socis de Canya de Sucre

Creació de packs de regal personalitzats

A Canya de Sucre tens la oportunitat de crear packs de regal personalitzats per sorprendre aquells que més estimes. Combina les samarretes amb les tasses i les dessuadores per crear un regal únic i especial. Personalitza cada producte amb els dissenys i frases en valencià que més t'agradin, per aconseguir un regal verdaderament especial.

Avantatges del Club de Socis i descompte en la propera compra

  • (PRÒXIMAMENT) Uneix-te al Club de fans de Canya de Sucre i podràs gaudir de beneficis exclusius. Rebràs un 10% de descompte en la teua propera compra per formar part d'aquest club exclusiu.
  • A més, podràs compartir les teues fotos lluint els productes de la botiga i ser protagonista en les xarxes socials. Forma part d'una comunitat apassionada per la cultura valenciana i gaudeix de tots els avantatges que et proporciona Canya de Sucre.
Tornar al bloc